Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2828 niezalogowanych)
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
co jeden to lepszy.......
NOEN ty juz mnie kiedys starszyłes skattetaten itp......(chyba, bo nicki zmieniasz jak wsciekły)
poza tym bardzo was prosze o pisanie po polsku, bo serce peka, kiedy czytam "żetelna,zaczołes,przyszłes, itd...." ludzie, do szkoły, a nie sapiecie sie tu jacy to wy "wielcy" jestescie...........(((
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
K L:
(noen)
Wiking
ja nikogo nie straszylem pomylka to byl ktos inny , widocznie zalazles juz innym za skore ,zalogowalem sie niedawno to tez mozesz sprawdzic i nicki nie zmieniam ,masz cos na sumieniu ze cie ludzie strasza ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Borsuczek)
Wiking
szkoda że zamiast rzetelnego dialogu na temat zagdnień z HMS (BHP) jest bezsensowna kłótnia. Niech sobie ktos ma firme, niech sobie zarabia ile chce, niech sobie ktoś pracuje w instytucji jakiej chce, przecież jesteśmy wolnymi ludźmi. Wydaje mi sie że zamiast się kłócić lepiej by było wymienić sie wiedza na temat HMS i każdy by był mondrzejszy o kolejną wiedze, która napewno by się przydała w przyszłości kazdemu z nas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
witaj, u mnie fachowiec ma ok 180 kr/h brutto, oczywiscie kontrakt i wszystkie zwiazane z tym rzeczy ( feriepenger itp).
Kontrakty sa rozne, na czas nieokreslony, roczne, 3 miesiace, miesiac, zalezy od pracownika i jego umiejetnosci.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Borsuczek)
Wiking
chłopie nie czepjaj sie literówek, może nie kazdy jest tak doskonały z ortografi jak ty , poza tym chyba nie o ortografi jest ten temat ( na www.Demotywatory.pl są teraz popularne łapanki na literówki . Błąd oczywiście poprawiłem. I nikt tu nie sapie, tylko pisze, więc nie prowokuj niepotrzebnie tylko pisz na temat. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
ale czemóż tak sONdzisz , rze ludzie nieznają sfojego jenzyka i piszom robionc durzo bleduf? pszeciesz jak widać karzdy zna ortografię
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
moze cie pomyliłem z kim innym, ale typ pisął w b.podobnym tonie do ciebie..)
straszył, ze mnie zniszczy jak nie przestane mu cisnąc na stronie....pisał mi na priv, ze pracuje w urzedzie skarbowym, sprawdzi mnie i załatwi....
wiec mu napisałem wszystkie dane, łącznie z nr telefonu, ale jakos odpuscił i zmienił nick )
do borsuczek:co do błedów, to prosze nie nazywaj ich "literówkami" bo kompromitujesz sie jeszcze bardziej ) hehehe co do sapania, to poczytaj swoje posty zobacz jak bardzo sapiesz na innych.....nie odbiegasz zbytnio od BIZI, ale on jest niereformowalny, choc musze przyznac, ze w kilku kwestaich przyznaje mu racje( ale kumplami nie bedziemy) chocby dlatego ze ja na budowalnce sie nie znam, poza tym za takie pieniadze nie ruszył bym mojej zgrabnej dupenki z domu.......
co nie oznacza, ze jak dla ludzi "bez języka" i na poczatek, są to małe pieniadze!
ps: mysle, ze powinienes obnizyc kapke stawki, bo chłopaki płynąc do domu, kupuja nawet drozszy alkohol, drozsze perfumy,słodycze z uciekającą datą niz w PL.......
normalnie szaleją )))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Wiking
ps: mysle, ze powinienes obnizyc kapke stawki, bo chłopaki płynąc do domu, kupuja wszystko i wszystkich,grają na maszynach,piją na potege, kupują perfumy,ktore nie podobają sie ich kobietom, słodycze z uciekającą datą , itd.......
normalnie szaleją )))
aaaaa i uwaga na panie z crew na color line, poniewaz kiedy chcemy kupic akies perfumy, ale nie mamy pojecia jakie, wtedy panie prowadzą nas w kącik, z którego dawno juz nic sie nie sprzedało......)
tzw: kampanje........
pozdrawiam wszystkich, bez wyjątku )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Borsuczek)
Wiking
chłopie niewiem o co ci chodzi?, do kogo ja sapie? podzieliłem tylko sie swoja wiedza na temat HMS w zakresie jakim ja posiadam i tyle. A ty wytakasz mi błędy ortagraficzne. Ja tu do nikogo nic nie mam i nikogo niemam zamiaru krytykować czy też pouczać. Nie udaje też tu nikogo wielkiego bo jestem poprostu zwykłym człowiekem, więc nie rozumiem z jakiego powodu mnie atakujesz. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
na budowlance sa naprawde niezle pieniadze, zwlaszcza jesli wiesz jak uniknac placenia podaktow w Norge , placisz tyle, zeby skarbowka sie nie przyczepila a reszta kasy jest praktycznie wolna od podatku...tylko trzeba wiedziec co i jak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok